Кемпінгова кавоварка BRS-TC05 - це корисне придбання для поціновувачів смачної та ароматної кави, які не звикли відмовлятися від улюбленого напою, хоч би де вони були. Модель складається з шести елементів: основної чаші для води, місткості для кави, кільця ущільнювача, фільтра, кришки з трубкою і чашки об'ємом 250 мілілітрів. Об'єм основної чаші становить 500 мілілітрів, що дає змогу одночасно приготувати каву на кількох людей. BRS-TC05 працює за принципом гейзера і призначена для приготування кави з меленого зерна. Щоб заварити гарячий напій, необхідно виконати чотири простих кроки:
- Залити питну воду в основну чашу.
- Вставити в основну чашу місткість для кави і засипати в неї мелені зерна.
- Закрити конструкцію, не забуваючи про фільтр і кільце ущільнювача, і поставити кавоварку на вогонь.
- Вимкнути вогонь, коли кава поллється з верхньої трубки.
Конструкція має низку дрібних особливостей, які підвищують не тільки ефективність кавоварки, а й безпеку її експлуатації. В основній чаші передбачено невеликий клапан, через який скидаються надлишки пари під час приготування кави, а на трубку надіто нековзну гумову накладку, щоб користувач не обпікся під час торкання. Верхня частина кришки має злегка увігнуту всередину поверхню - це підвищує стійкість чашки на конструкції, запобігаючи її падінню. Корпус BRS-TC05 цілком виготовлений із харчової сталі 304. Цей метал належить до нержавіючого типу, а отже, стійко переносить тривалий контакт із вологою і не іржавіє з часом. Але ключова перевага матеріалу полягає в тому, що він не виділяє шкідливих домішок і не наділяє напій стороннім запахом, бувши абсолютно безпечним для здоров'я людини. Ця кавоварка вирізняється універсальністю і може використовуватися як у домашніх, так і в польових умовах разом із газовими пальниками та електроплитами. Головне - дотримуватися елементарних правил експлуатації:
- Щільно закручувати всі елементи.
- Стежити, щоб під час використання конструкція стояла у вертикальному положенні.
- Якщо потрібно перемістити гарячу кавоварку відразу після заварювання кави, обов'язково надягати щільні прихвати, щоб не обпектися.
- Уникати механічного впливу на корпус.