Харків
Місто-Герой! Місто інтелектуалів!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat

Код товару: 
567702Код скопійовано
Є в наявності
450 грн
У обране
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 160
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Тип страви Без м`яса, Вегетаріанське
Склад Кускус 58% (цільнозернова манна крупа), порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), суміш овочів у змінній пропорції 16,5% (горох, морква, перець, селера, цибуля, помідори), приправа, мальтодекстрин, гриби, модифікований, сіль, петрушка, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 380
Країна-виробник Німеччина
Тип Кускус із овочами
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30411002
Штрихкод4015753411023
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Кускус з овочами". Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легка і збалансована, вона припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах.

Просто залийте окріп у пакет, перемішайте, зачекайте 10 хвилин - і ось уже аромат готової страви забирає вас далеко на узбережжя сонячного Марокко.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім незначної кількості лактози.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г.
  • Алергени: глютен, молоко, селера.
  • Енергетична цінність упаковки: 608 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото1
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото2
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото3
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото4
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото5
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото6
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото7
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eatфото8